یکی از راه های ورود به دنیای اینترنت و انجام فعالیت های مختلف در آن ایجاد یک وبسایت است. از یک وبسایت میتوان برای معرفی انواع کسب و کارها، ایجاد فروشگاه اینترنتی و … استفاده کرد. بعد از اینکه ثبت دامنه را انجام دادید لازم است یک هاست وردپرس مناسب انتخاب کنید و روی هاست یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس نصب کنید. اگر تا به حال موفق به نصب وردپرس نشده اید میتوانید آموزش نصب وردپرس را مطالعه کنید.
آیا با نصب وردپرس سایت تکمیل شده است و میتوانید محتوا و یا محصولاتتان را در سایت بارگزاری کنید؟ در پاسخ به این سوال لازم است بگوییم هر سایتی نیاز دارد تا با توجه به کاربردی که دارد شخصی سازی شود. برای صرفهجویی در زمان و هزینه معمولا از قالب های آماده وردپرس استفاده میکنیم هزاران قالب وردپرس (رایگان و یا قالب های پولی ) در اینترنت وجود دارد. در این مقاله قصد داریم آموزش نصب قالب برروی وردپرس را با هم بررسی کنیم.
نصب قالب بر روی وردپرس
معمولا قالبها برای کاربردهای مختلفی طراحی میشوند پس بهتر است قالب را متناسب با موضوع سایتتان انتخاب کنید، یک قالب مناسب UI (User Interface محیط کاربری ) و همینطور UX ( User Experience تجربه کاربری) را در اولویت قرار میدهد.
در صورتی که بر روی سایت وردپرس قالب وجود دارد باید در نظر داشته باشید با فعال کردن یک قالب جدید ظاهر و عملکرد وبسایت تغییر خواهد کرد. پس اگر قبلا بر روی سایت قالب نصب بوده و قصد نصب قالب دیگری را دارید حتما از سایت Backup تهیه نمایید تا در صورتی که سایت دچار بهم ریختگی شد از آن برای بازگردانی اطلاعات استفاده نمایید. در صورتی که برای Backup به راهنمایی نیاز دارید میتوانید آموزش نحوه بکاپ گیری از هاست سی پنل را مطالعه فرمایید.
به افزونه ها و پلاگین های سایت توجه کنید، افزونه های یک قالب ماهیت و کارایی یک سایت را تعیین میکنند، پس در نظر داشته باشید برای تکمیل فرایند نصب یک قالب لازم است تا افزونه های آن قالب نیز به طور کامل نصب شود در ادامه میتوانید آموزش نصب افزونه در وردپرس را مطالعه فرمایید.
نصب یک قالب با استفاده از جستجوی قالب مدیریت وردپرس
در پیشخوان سایت وردپرس وارد قسمت نمایش >> پوسته شوید و گزینه افزودن را در بالای صفحه انتخاب کنید.
در این قسمت میتوانید انواع مختلفی از قالب هایی که مخصوص وردپرس هستند را مشاهده کنید، همه قالب های وردپرس، محبوب ترین ها، تازهترین ها و یا حتی علاقه مندیهایی که شامل قالب هایی هستند که قبلا به عنوان قالب محبوب و مورد علاقه خود انتخاب کردهاید و یا حتی میتوانید هر یک از قالب هایی که بنظر مناسب هستند را به لیست علاقه مندی هایتان اضافه کنید.
با کلیک بر روی هر یک از این قالب ها دو گزینه نمایش داده میشود، نصب و پیشنمایش. با انتخاب گزینهی پیشنمایش یک دمو از قالب نمایش داده میشود. با بررسی قالب پیش نمایش داده شده این فرصت ایجاد میشود تا به بررسی جزییات قالب بپردازید و قالب مناسب با سایتتان را انتخاب کنید .
بعد از بررسی قالب اگر قالب مناسب بود، گزینهی نصب را انتخاب کنید و صبر کنید تا قالب نصب شود. برای راه اندازی قالب بر روی وبسایت لازم است قالب را فعال نمایید.
نصب Theme وردپرس با استفاده از روش آپلود
در پیشخوان سایت وردپرس وارد قسمت نمایش >> پوسته شوید و گزینه افزودن را در بالای صفحه انتخاب کنید. سپس بر روی بارگزاری پوسته کلیک کنید.
با انتخاب گزینهی بارگزاری پوسته دسترسی برای بارگزاری قالب نمایش داده میشود، گزینه Choose file را انتخاب کنید و فایل قالب مورد نظر را آپلود نمایید در نظر داشته باشید لازم است این فایل به صورت zip باشد.
بعد از بارگزاری فایل گزینه نصب فعال میشود، آن را انتخاب کنید تا قالب وردپرس نصب شود.
و در نهایت قالب نصب شده حال لازم است قالب را فعال نمایید، گزینه “فعال نمایید” را انتخاب کنید.
نکتهای که باید هنگام نصب قالب به آن توجه داشته باشید نصب افزونهها در وردپرس است. هر قالب متناسب با کاربردی که دارد لازم است تا افزونه هایی بر روی آن نصب شود تا دچار بهم ریختگی نشود.
نصب قالب وردپرس با استفاده از cPanel
اگر قصد دارید مستقیما قالب وردپرس را در سی پنل نصب کنید میتوانید از این روش استفاده کنید. وارد سی پنل هاست شوید، در بخش Files وارد File manager شوید.
پوشه ریشه هاست را انتخاب کنید، در هاست لینوکس سیپنل پوشه ریشه public-html است. وارد پوشه wp-content >> themes شوید در اینجا لازم است فایل قالب را بارگزاری کنید. توجه داشته باشید فایل قالب به صورت ارشیو و با پسوند zip است.
گزینه آپلود را انتخاب نمایید. بر روی گزینه select file کلیک کنید و از مسیر فایلها، فایل قالب را انتخاب نمایید. تا سبز شدن نوار آپلود صبر کنید. سپس بر روی گزینه GO کلیک کنید.
تا به اینجای کار قالب را درون هاست بارگزاری کردهاید، حالا نوبت نصب و فعال کردن قالب است. وارد پیشخوان سایت وردپرس >> قسمت نمایش >> پوسته شوید و گزینه افزودن را در بالای صفحه انتخاب کنید. نام قالبی که اپلود کردهاید در لیست قالب ها قرار گرفته است. گزینه نصب را انتخاب کنید و صبر کنید تا قالب نصب شود. بعد از دقایقی قالب نصب شده است اما برای راه اندازی قالب بر روی وبسایت لازم است آن فعال نمایید.
در این مقاله نحوه نصب قالب به روش های مختلف را باهم بررسی کردیم. به همین سادگی شما صاحب یک سایت در اینترنت شدهاید حال میتوانید اطلاعات خود را در قسمت های مختلف سایت بارگزاری کنید.