PHP برای حفظ عملکرد و سرعت سرور، حجم بارگذاری فایل را محدود می‌کند. اما این فرایند که پس از خرید هاست و به‌صورت پیش‌فرض صورت می‌گیرد، برای همه مناسب نیست و افراد ممکن است با خطا مواجه شوند. روش‌های مختلفی برای حل این مشکل وجود دارد از جمله ویرایش مستقیم در سیستم. در این مقاله راهکار سریع افزایش حجم بارگذاری در سی‌پنل را با هم بررسی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

پارامتر upload_max_filesize در PHP چیست؟

پارامتر upload_max_filesize در فایل‌های  php.ini داخلی سیستم (Local) و فایل‌های  user.ini تنظیم شده و به‌صورت پیش‌فرض حجم بارگذاری را در PHP محدود می‌کند. این مقدار در واقع 2 مگابایت بوده و برای آپلود فایل‌هایی با حجم بالاتر باید این مقدار را به صورت دستی افزایش دهید.

همچنین پارامترهای زیر را نیز باید به‌روزرسانی کنید:

  • حجم post_max_size باید بیشتر از upload_max_filesize باشد.
  • حجم memory_Limit بهتر است بیشتر از upload_max_filesize باشد.

روش افزایش حجم بارگذاری PHP در سی‌پنل

در سی‌پنل می‌توانید دستورالعمل‌ها و پارامترهای PHP را برای دامنه‌ها و سرورهای تحت کنترل خود با به کمک MultiPHP INI Editor ( در منوی Software) ویرایش کنید. در این منو مسیر انتخاب را پیش بروید.

MultiPHP INI Editor

به بخش upload_max_filesize رفته و عدد موردنظر را در جلوی آن بنویسید. این عدد حجم بارگذاری خواهد بود. مطمئن شوید که این مقدار از پارامتر post_max_size کمتر باشد. سپس روی گزینه Apply کلیک کنید تا تغییرات لازم اعمال شود.

MultiPHP INI Editor

روش افزایش حجم بارگذاری PHP در WHM

در نرم‌افزار WHM می‌توانید پارامترهای PHP را در فایل php.ini سرور ویرایش کنید. این عملیات بر روی تمامی اکانت‌های سرور تأثیر می‌گذارد.

برای افزایش حجم آپلود، باز هم باید MultiPHP INI Editor را در بخش Software باز کنید. سپس نسخه موردنظر را انتخاب کنید. هر نسخه از PHP تنظیمات مستقلی دارد؛ بنابراین باید برای هر نسخه این عملیات را جداگانه انجام دهید.

upload_max_filesize در PHP

به بخش upload_max_filesize رفته و مقدار دلخواه را وارد کنید. سپس مطمئن شوید که مقدار post_max_size هم‌اندازه یا بزرگ‌تر تنظیم شده باشد. در نهایت نیز بر روی Apply کلیک کرده و تغییرات را ذخیره کنید.

سخن پایانی

تنظیم و بهینه‌سازی پارامترهای PHP یکی از موارد مهم است و باید بررسی شود. در واقع این فرایند از بروز خطا در حین عملکرد سرور جلوگیری می‌کند. با استفاده از این مقاله می‌توانید به‌آسانی این تنظیمات را انجام دهیم.