دنیای تجارت، سرشار از تحرک و فعالیت و مملو از پدیده های ناپایدار و عوامل متغیر است. آنچه به این عوامل می‌تواند نظم بخشیده و بقای آن را تضمین کند. وجود قوانین و مقرراتی است که با توجه به نیازهای اقتصادی جامعه و به منظور بسط و تعمیم عدالت اجتماعی تدوین شده باشد.

معرفی دامنه ltd.

دامنه ltd. مخفف limited و به معنای شرکت با مسئولیت محدود است که این نوع شرکت، رایج ترین نوع شرکت‌های بازرگانی در کشور ما است و عمدتاَ بین اعضای یک خانواده یا افراد فامیل و یا دوستان و آشنایان تشکیل می‌شود. به موجب ماده 94 قانون تجارت، شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین 2 یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام و یا قطعات سهام تقسیم شده باشد فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت خواهد بود. ضمناَ برای میزان سرمایه شرکت با مسئولیت محدود هیچ حداقل مبلغی تعیین نشده است.

دامنه .ltd در سال 2014 میلادی معرفی و به ثبت رسید. این دامنه قابل ثبت برای تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی در سطح جهان بوده و حتی سازمان‌ها دولتی و غیردولتی نیز از آن می‌توانند استفاده کنند. یکی از نکات جالب توجه در مورد دامین .ltd این است که به صورت عمومی قابل ثبت بوده و  استفاده از آن برای صفحات قوانین یک سایت و یا سایت‌هایی که به محدودیت‌های قانونی مختلف اشاره دارند است.

کاربردهای دامین ltd.

این دامنه در 2014 معرفی و به ثبت ICANN رسید و خوشبختانه قابل ثبت برای تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی در سطح جهان بوده و حتی سازمان‌ها دولتی و غیردولتی نیز از آن می‌توانند استفاده کنند. نکته جالب توجه این است که استفاده آن برای صفحات قوانین یک سایت و یا سایت‌هایی که به محدودیت‌های قانونی مختلف اشاره دارند عمومیت دارد.

 یکی از کاربردهای خرید دامنه ltd. فروش آنلاین است. اگر می‌خواهید برای گروهی از محصولات خود، تخفیف با مدت زمان محدود در نظر بگیرید و یا صفحه ای برای استفاده مشتریان از بن های تخفیف و پیشنهادات ویژه که محدودیت زمانی دارند ایجاد کنید، حتما ثبت دامنه ltd. را برای وب سایت خود انتخاب نمایید. همچنین ثبت دامنه ltd. را می‌توان برای هر رویدادی که وابسته به زمان می‌باشد و یا به نوعی محدودیت دارد، انجام داد.  همانطور که گفتیم خرید دامنه limited هیچ محدودیتی ندارد و ثبت دامنه limited آن برای عموم افراد آزاد است.

مزایای راه اندازی سایت برای شرکت ها

در این قسمت شما را با مزایای داشتن سایت شرکتی و یا هر نوع سایتی آشنا خواهیم کرد. 

    ۱-استفاده همگانی از وبسایت

امروزه هر انسانی با کمترین سطح سواد و یا حتی کسانی که سواد خواندن و نوشتن را ندارند هم از اینترنت استفاده می‌کنند. حتما برای شما هم پیش آمده که در اطرافتان کسی باشد که سواد استفاده از گوشی های هوشمند و یا کامپیوتر را نداشته باشد و از شما سوال کند که فلان مطلب را برای من در اینترنت سرچ می‌کنی؟

یا حتی برای پیدا کردن یک پزشک هم در اینترنت سرچ خواهیم کرد که مثلا پزشک خوب در تهران، یا برای تهیه دستور پخت غذای مورد علاقه مان، یا برای خرید لباس های جدید

پس داشتن یک وبسایت می‌تواند تمامی مخاطبان چه کسانی که مستقیم به دنبال شما هستند و یا غیر مستقیم با شما در ارتباط باشند.

   ۲-داشتن اعتبار بیشتر

هنگامی که ما به دنبال مطلبی در اینترنت می‌گردیم و با یک سایت مواجه می‌شویم که اطلاعات مفیدی از آنچه که ما می‌خواستیم در اختیارمان می‌گذارد اعتماد زیادی به آن وبسایت خواهیم کرد و در جست و جو های بعدی و یا حتی خرید از آن وبسایت استفاده می‌کنیم.

فرض کنید که شما در کسب و کارتان هنوز وب سایتی را تهیه نکرده اید. مشتری که می‌خواهد از شما خرید کند و شما موفق به بازاریابی شده اید، به دنبال شما در فضای اینترنت می‌گردد و هیچ نشانی از شما در آنجا پیدا نمی‌کند. حتما از خودش سوال می‌کند یک کسب و کار چرا نباد یک سایت با کمترین امکانات را داشته باشد؟ وبسایت شما در واقع همان آدرس شماست اما در فضایی دیگر

اما در چنین شرایطی اگر رقیب شما به این نکته توجه کرده باشد و وب سایتی را برای خود تهیه کرده باشد حتما بعد از جست و جو مشتری به سمت رقیب شما خواهد رفت شک نکنید.

   ۳-اجرا کردن یکی از مهم ترین روش های بازاریابی

با داشتن یک وبسایت شما می‌توانید یکی از روش های نوین بازاریابی را تجربه کنید. از اساسی ترین روش های بازاریابی در زمان حال داشتن وب سایت و کار کردن بر روی رتبه سایت یا همان سئو شماست. همه ما وقتی یک محصول یا اطلاعاتی را در اینترنت سرچ می‌کنیم اولین تا چهار و پنجمین سایتی را که مرورگر به ما نشان می‌دهد را برای کسب اطلاعات یا خرید کردن انتخاب می‌کنیم.

فرض کنید شما فروشنده یک محصولی هستید و بر روی سئو سایت خود کار کرده اید، مشتری بعد از سرچ کردن شما را که در ردیف ۱ تا ۵ هستید را می‌بیند و به شما اعتماد می‌کند و خرید می‌کند. چقدر این روش می‌تواند در افزایش فروش ما تاثیر گذار باشد؟

   ۴-تنبلی در خرید

با شرایط فعلی که شامل آلودگی هوا، مریضی های فراوان، تنبلی در خرید، نداشتن وقت کافی برای سر زدن به فروشگاه ها، حق انتخاب بیشتر دیگر کمتر کسی به سراغ قدم زدن به خیابان ها و جست و جوی یک محصول که نمی‌دانیم کدام سمت از شهر است می‌رود. یا حتی شما فروشنده یک محصول خاص هستید و در شهری این محصول پیدا نمی‌شود آیا دیگران مجبور به خرید از شما نیستند؟

آمار و ارقام های خرید های اینترنتی بیش از اندازه بالاتر از آن است که ما می‌دانیم.

   ۵-ثبت اطلاعات مشتریان

به دو دلیل دیگر در این بخش داشتن یک وبسایت خوب است:

  1. فرض کنید شما اطلاعات خود را در یک مهمانی، مراسم، جشنواره، نمایشگاه و …. به مشتری داده اید و او آن لحظه اطلاعات شما را یادداشت نمی‌کند شما نام، شماره تماس، آدرس و… به مشتری داده اید اما پس از مراسم چند دقیقه این اطلاعات در ذهن مشتری می‌ماند به جز نام شما و حرفه شما؟ مشتری پس از فراموش کردن اطلاعاتتان نام شما را در اینترنت سرچ می‌کند و هیچ اطلاعاتی از شما نمی‌بیند، شما را به کلی فراموش می‌کند.
  2. در وبسایت خود بخشی را می‌توانید داشته باشید که مشتری در آن ثبت نام کند در این بخش می‌توانید اطلاعاتی مانند: نام، نام خانوادگی، ایمیل و شماره تلفن مشتری را بگیرید. شما با استفاده از بازاریابی موفق به دریافت اطلاعاتی از مشتری شده اید و می‌توانید هر زمان که می‌خواهید با او تماس بگیرید و محصول خود را به او بفروشید.

   ۶-پیدا کردن مشتری های جدید

در فضای وب، گستره ای وسیع و روش های مختلفی برای تبلیغات و دیده شدن وجود دارد. شما تا به حال در شرکت خود و یا فروشگاه و مغازه خود یکسری مشتری داشته اید که یا گذری بوده اند و یا ثابت، با داشتن یک وبسایت شما می‌توانید مشتری های جدید را به سمت مکان فیزیکی خود بکشید. کسانی که تا به حال شما را نمی‌شناختند و از شما خرید نکرده بودند با یک سرچ در گوگل به راحتی با کسب و کار شما آشنا می‌شوند و از مشتری های ثابت شما می‌شوند.

   ۷-نشان دادن محصولات متنوع

  1. حتما پیش آمده که با مشتری سر رنگ و نوع محصول کیفیت و یا خدماتتان بحث کنید. با داشتن یک وبسایت به راحتی می‌توانید این گفت و گوها را کمتر کنید. برای هر موردی که مشتری می‌خواهد به راحتی می‌توانید به او بگویید که در سایتتان موجود است.
  2. می‌توانید انواع محصولات را با خدمات متنوع در سایتتان قرار دهید و با هم صنفان خود رقابت کنید.
  3. خیلی از مشتری هایی که با به دنبال محصولات شما می‌گردند، با ساعات کاری شما هماهنگ نیستند و نمی‌توانند در آن ساعات به شما مراجعه کنند. با داشتن یک وبسایت ۲۴ ساعت می‌توانید در اختیار مشتریان خود باشید.
  4. سایت مانند یک بوم بزرگ می ماند که امکان انتقال اطلاعات کامل از محصول و خدمات را دارد.

 بی تردید بخش عظیمی از فعالیت های اقتصادی را شرکت های تجاری بر عهده دارند. شرکت در سیستم های حقوقی مختلف، وسیله تحدید مسئولیت فعالان تجاری است، به این معنا که تجار شخصی یعنی تجاری که به صورت انفرادی فعالیت می‌کنند، در مقابل اشخاص ثالث مسئولیت نامحدود دارند و کل دارایی آن ها، اعم از سرمایه تجاری و اموال خصوصی،وثیقه پرداخت دیون آن ها به طلبکاران است؛ اما اشخاصی که فعالیت تجاری شان از طریق تشکیل شرکت انجام می گیرد مسئولیتی عمدتاَ محدود دارند.

همین مزیت شرکت موجب شده است که در دنیای اقتصادی، حتی تجار انفرادی به جای فعالیت تجاری سنتی، در قالب شرکت به تجارت بپردازند زیرا استفاده از پدیده ی شرکت تجاری به بازدهی فعالیت اقتصادی شدت بیشتری می‌بخشد و متضمن مزایایی است که فعالیت فردی در بر ندارد. مزایایی چون فراهم شدن سرمایه‌ی بیشتر و تجمع تخصص هایی گوناگون برای دستیابی به هدفی واحد و به خصوص محدودیت مسئولیت فعالان تجاری بیهوده نیست که امروزه نه تنها اشخاص بلکه دولت ها نیز فعالیت اقتصادی خود را در قالب شرکت های تجاری ارائه می‌کنند.

در پایان…

امیدواریم این مقاله برای شما مفید باشد. شایان ذکر است شما می‌توانید در هر یک از مراحل ثبت دامنه ltd. از تیم پشتیبانی هاستیدا کمک بگیرید.