در زمانهای که هوش مصنوعی در حال تسخیر جهان است و مردم حتی در همه امور زندگی از تکنولوژی استفاده میکنند، کسب کارهای حوزه سلامت هم هر چه سریعتر با این تغییرات هماهنگ شده و خدمت رسانی آنلاین را به برنامه کاری خود اضافه کنند. ساخت وبسایت نوبتدهی اولین گام برای ورود پزشکان به فضای وب است.
در این نوشتار به شما میآموزیم که برای طراحی و ساخت یک وب سایت نوبتدهی پزشکی چه مراحلی را باید طی کنید. با ما همراه باشید.
مزایای طراحی سایت نوبت دهی پزشکی
از جمله عواملی که باعث میشود تا بیماران در مطب پزشک معطل شوند برنامهریزی نادرست مسئول پذیرش است. درصد کمی از مسئولین پذیرش بنا به دلایلی توانایی درست زمان بندی و طبقه بندی بیماران را ندارند و در این حالت باعث میشود تا بیماران در مطب علی رغم اخذ نوبت پزشک زمان زیادی را سپری کنند.
با طراحی یک وب سایت نوبتدهی آنلاین هر مراجعه کننده می تواند با توجه به نیاز خود بهترین زمان مراجعه را رزرو کرده و در این پروسه کمترین زمان و انرژی را صرف کند.
شما میدانید که در شهرتان صدها پزشک تخصصی دیگر به کار مشغولند و یک بیمار باید از بین آنها شما را چرا و چگونه انتخاب کند؟ البته ما قبول داریم که مهارت و تخصص شما معرف شماست و نامتان در صحبتهای دهان به دهان مردم ذکر میشود؛ اما به اضافه این، باید خودتان هم یک وسیلهای داشته باشید؛ وسیلهای مانند یک وبسایت اختصاصی برای خدمات پزشکی شما که درباره آن صحبت میکنیم.
سایر مزایای این امر عبارتند از:
۱. دسترسی آسان برای بیماران
۲. امکان مقایسه کردن تخصصها، زمانهای پذیرش و قابلیتهای بیمارستانها و پزشکان
۳. کاهش زمان انتظار برای بیماران
- 4. دسترسی آسان به پرونده پزشکی
- 5. کاهش خطای نوبت دهی
- تسهیل برای به اشتراکگذاری اطلاعات پزشکی بین بیمار، پزشک و مؤسسات پزشکی.
بیشتر بخوانید:
https://hostida.com/blog/general-settings-in-elementor/
ساخت سایت نوبت دهی پزشکی
روش های زیادی برای طراحی سایت وجود دارد اما بهترین و معروف ترین روش استفاده از وردپرس است. این سیستم مدیریت محتوا به دانش فنی خاصی احتیاج ندارد و تقریبا همه میتوانند از آن استفاده کنند.
مراحل ساخت سایت با این رو:
خرید هاست و دامنه
اولین گام برای استفاده از وردپرس خرید هاست و دامنه است. برای سایت های پزشکی میتوانید از پسوند های clinic ، com یا ir استفاده نمایید. بر اساس حجم اطلاعات ورودی سایتتان، باید سرویس میزبانی وب مناسب تهیه کنید. عملکرد هاست مشابه هارد است و اطلاعات سایتتان روی آن ذخیره میشوند. با توجه به اینکه ساختار سایت نوبدهی مانند یک سایت فروشگاهی است پیشنهاد ما استفاده از سرویس هایی است که در بازار ایران با نام هاست ووکامرس ارائه میشوند.
بیشتر بخوانید:
https://hostida.com/blog/difference-between-domain-name-and-web-hostings/
نصب وردپرس روی هاست
حالا، یکی از نسخههای وردپرس را دانلود کرده و آن را نصب روی هاست نصب کنید. اگر هاستتان را از یک شرکت معتبر مثل هاستیدا تهیه کرده باشید، با چند کلیک میتوانید این کار را انجام دهید.
بیشتر بخوانید:
https://hostida.com/blog/connect-download-oriented-host-to-wordpress/
انتخاب و نصب قالب و افزونه
وقت آن رسیده، که برای سایت یک پوسته یا قالب انتخاب کنید. وردپرس دارای قالبهای متنوع زیادی است. اگر علاقمند هستید در این باره بیشتر بدانید باید مقاله بهترین قالبهای وردپرس برای سایتهای نوبتدهی پزشکی را مطالعه فرمایید.
علاوه بر قالب، برای اضافه شدن امکانات اضافی به سایت، به تعدادی افزونه یا پلاگین نیاز پیدا میکنید. مثلا برای سئوی سایت باید افزونه یوست سئو را نصب کنید و بسیاری از افزونههای دیگر که هر کدام با هدفی استفاده میشوند.
بیشتر بخوانید:
https://hostida.com/blog/best-wordpress-plugins-in-2023/
اکنون که با پایه و اساس ساخت وب سایت آشنا شدید باید بدانید این وب سایت چه بخشها و صفحاتی نیاز دارد.
مدیریت سایت و تولید محتوا
حالا، سایتتان برای مدیریت و ورود اطلاعات آماده است. مثلا میتوانید، در سایتتان مقاله بنویسید، محصولاتتان را برای فروش در سایت وارد کنید، سایتتان را بازاریابی کنید، سفارش بگیرید و هر عملیات دیگری که نیاز دارید. از این جا به بعد، به اطلاعات و مهارتهایی مانند بازاریابی نیاز دارید، تا محصول یا خدماتتان را بفروشید.
امکانات و سرویس های طراحی مربوط به سایت های نوبت دهی
طراحی سایت نوبت دهی به صورت حرفه ای شامل امکانات، سرویس ها و خدماتی می شود که در این قسمت به آن ها اشاره خواهد شد. به این مراحل دقت کنید:
- طراحی پنل ثبت نام و ورود
- طراحی صفحه درباره پزشک / درباره مرکز
- طراحی صفحه راهنما
- طراحی بخش اطلاعیه و برنامه های هفتگی
- طراحی ماژول نمایش صف انتظار
- طراحی فیلد جستجو
- انتخاب ساعت مراجعه
- طراحی قسمت بازیابی قبض
- پرداخت الکترونیک
- طراحی بخش پیگیری
- طراحی سیستم ثبت شکایات
- طراحی پنل ارسال پیامک
سخن پایانی
برای استفاده از وردپرس، ابتدا باید هاست و دامنه خود را خریداری کنید. سپس با نصب وردپرس بر روی هاست، میتوانید از این سیستم مدیریت محتوای سایت استفاده کنید. انتخاب قالب و افزونه های مناسب نیز برای طراحی سایت با وردپرس بسیار حائز اهمیت است. در نهایت، باید به مدیریت سایت و تولید محتوا بپردازید. البته قبل از شروع به ساخت سایت با وردپرس، باید مزایا و معایب این سیستم را به خوبی کسب کنید.